tjenixen

hej allesammans och ledsen för den dåliga uppdateringen under några dagar men nu har ju skolan börjat och då blir det ju lite mer, vi har lixom ett prov inplanerat redan så ja fast det kommer inte denna vecka men ändå. igår var jag och red på säby,hade Ceasar och vi red ut. Det var riktigt mysigt i kvälls solen att rida på ängarna och lite i skogen. men när vi skulle rida lite dressyr på ängen på en volt gick det inte lika bra. han var motsträvig och när jag stälde honom och försökte böja igenom honom gick han bara med huvudet fram och tillbaka. Jessika sa att jag skulle flytta honnom lite och ush vad sur han blev hahahaha en liten kick med baken men jag sa åt honom och efter det flyttade han sig bra men detta ridpass är verkligen inget jag vill spara på minnet, mysigt men det gick inte bra. jag red som en kratta och han skötte sig väll ändå ganska okej och han tyckte det var kul att rida omkring.
Dagens ridpass var på örnes och det var första gången så det var kul att få träffa lite vänner och så. Framförallt Akina som dessutom fyller år idag så om du läser det här! Stort grattis och hoppas din kväll blir toppen!!!! <3
Men till ridningen då. Fick rida på Raudi och han var lite seg i början så man får ju sätta lite sprutt på honom för att han ska gå fint. han har ju inga problem med framdelen utan det är bakdelen som kommer lite efter och när man töltar så får man också vara på honom lite men ökningarna på långsidan var super kunde ha gått lite mer fram men tölten var ren och fin och så fick jag ihop honom ganska bra också. Det blev nästan den där tick tack tick tack.......... känslan som Marie kallar den. 
Nu ska jag gå ock lägga mig och ska försöka få upp del 3 av ja ni vet ju vad den heter och jag orkar inte skriva det igen så ja.
Men godnatt!!!!
//Emma <3
jag och fina Cornelia
Allmänt | | Kommentera |
Upp